Viatja amb els QUICOS a les COVES MERAVELLES de BENIFALLET els dies 15 i 16 de setembre

print pdf
10/08/2018 Actualitat

Viatja amb els QUICOS a les COVES MERAVELLES de BENIFALLET els dies 15 i 16 de setembre

 

Les Coves Meravelles i els Quicos fusionaran el cap de setmana del 15 i 16 de setembre patrimoni natural i cultural amb un espectacle únic a les Coves de Benifallet. La proposta ofereix sis passis diaris (a les 10, 11, 12, 17, 18 i 19 hores) per entrar a les Coves amb un guiatge especial, el de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries que ens endinsaran a la profunditat de la terra, ens explicaran la història de les cavitats, ens mostraran i detallaran les seves formacions i ho faran amb la seva empremta particular. 

La visita guiada a l'interior de la Meravelles es completarà amb moltes activitats. Tant dissabte 15 com diumenge 16, a les 13 hores i les 20 hores, l'emblemàtic grup oferirà dos concerts a la plaça del recinter de les Coves. A les 16 hores, hi haurà també taller de jota cantada i ballada, perquè la jota, essència de Benifallet, serà també protagonista d'aquest espectacle. A més, hi haurà durant tot el dia  animació amb el pallaso Moniato, a  banda de jocs i altres activitats. Tots els assistents estan convidats a degustar una botifarra i un trago de vi. 

L'entrada val 15 euros i es podrà adquirir en venda anticipada a partir de dilluns vinent, dia 13 d'agost al web www.benifallet.cat i fins al 13 de setembre. A partir d'aquell dia, venda directa a les Coves Meravelles.

Aquesta iniciativa, organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Benifallet i el grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, compta amb la col·laboració del departament de Cultura de la Generalitat, de la Diputació de Tarragona i del Consell Comarcal del Baix Ebre.

 

Consulta el cartell amb les activitats

Menu

Menú principal

Formulari de cerca