Lo Llagut Benifallet inicia la navegació este cap de setmana i les Coves Meravelles ja obriran diàrament

print pdf
31/03/2017

Lo Llagut Benifallet inicia la navegació este cap de setmana i les Coves Meravelles ja obriran diàrament

 

Tot i que la temporada turística a Benifallet mai no acaba, la posada al riu ahir del Llagut Benifallet complementa l'àmplia oferta a Benifallet en què el visitant també té l'opció de fer una passejada a peu o amb bici per la via verda, baixar amb canoa, piragua o caiac pel riu Ebre, fer senderisme, delectar-se amb la millor gastronomia, allotjar-se en llocs amb un encant especial i consumir els millors productes km0 

Lo Llagut, que ha estat uns mesos fora de l'aigua per manteniment i millora, va tornar ahir a l'Ebre per iniciar este cap de setmana de l'1 i 2 d'abril els viatges. S'ofereixen quatre opcions de sortida, a les 11, les 12.30, les 16.30 i les 18 hores. Durant tota la Setmana Santa aquests viatges seran diaris, com també al juliol i l'agost. Coincidint amb la posada al riu del Llagut, les Coves també obriran a partir de l'1 d'abril tots els dies. A més, els dies forts de Setmana Santa, no tancaran a migdia.

D'altra banda, l'Ajuntament torna a obrir aquest cap de setmana el Punt d'Informació a l'entrada del poble on es poden adquirir les entrades per viatjar amb el Llagut i conèixer de tot allò que es pot fer al poble i a les Terres de l'Ebre. Cal destacar, a més, que Benifallet participarà l'1 i 2 d'abril en la Fira Actiu Natura de Móra la Nova. L'Ajuntament de Benifallet agraeix a l'Ajuntament de Móra la Nova l'oportunitat de ser-hi presents per informar dels seus principals actius. 

L'any 2016 es van registrar 32.167 visites a tots dos actisu. Per les Coves Meravelles hi van passar 23.738 persones i el Llagut va tenir 8.429 passatgers. 

HORARIS DEL LLAGUT I DE LES COVES 2017

Menu

Menú principal

Formulari de cerca